bloglovin

søndag den 19. april 2015

ÆglatteFrappé - iskold æggelatte


Jeg har omsat min varme æglatte med instantkaffe til en dejlig kold frappé ... Æglatte som iskaffe - perfekt som morgenmad eller let frokost på en varm dag.

Æg-islatte

1 stort æg (eller 2 små) 
1,5 spsk kokosolie (kan erstattes af smør)
2-3 tsk instant kaffe (gerne med smag)
0,5 tsk vaniljepulver
1-2 tsk sukrin gold (eller andet sødemiddel)
0,5 dl kogende vand
4-5 isterninger
1 dl koldt vand

Stavblender
Stavblender-glas
1 stort glas
Sugerør

Slå ægget/æggene ud og kom dem i blenderglasset. Tilsæt kokosolie, instant kaffe, vaniljepulver, sukrin til æggene og blend det kort sammen til en jævn masse. Tilsæt den halve deciliter kogende vand og blend igen. 

Kom isterningerne i glasset.

Blend det kolde vand i ægge-kaffe blandingen i ca. 15 sekunder og hæld over isterningerne. Server med sugerør og nyd! 

Latten kan også blendes med isterningerne, resultatet af dette vil være en Ægge-iceblend. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar